Uitgelichte berichten

Alle lessen geschorst vanaf maandag 16/03

March 13, 2020

Beste ouder(s),

 

Zoals u gisteren in de media vernomen hebt, neemt De Nationale Veiligheidsraad strenge maatregelen om het coronavirus te vertragen en risicogroepen te beschermen. Een ervan is de schorsing van alle lessen.

 

Dit betekent dat er ook bij ons vanaf maandag 16 maart t.e.m. de start van de Paasvakantie (vrijdag 3 april) geen les meer gegeven zal worden. In het belang van de gezondheid en het welzijn van onze leerlingen raden we iedereen aan om thuis te blijven!

De leerlingen zijn voor deze periode in orde met hun afwezigheid.

 

Onze school zorgt, zoals voorzien in de maatregel, wel voor opvang voor kinderen van ouders die in de zorgsector (verpleging, bejaardenhulp, …) werken of die echt op geen enkele andere manier in opvang kunnen voorzien.

 

Onze bussen rijden voorlopig uit maandag. We kunnen niet garanderen dat dit zo zal blijven.

 

Uiteraard volgen het stadsbestuur en de schooldirectie de actualiteit, de adviezen en richtlijnen nauw op. Om geïnformeerd te blijven hierover, kan u terecht op onze Facebookpagina ‘SBLO ’t Schakeltje’ of op onze website www.schakeltje.be

 

 

Verschillende leerkrachten hebben een bundel voorzien zodat de leerlingen hun reken- en taalvaardigheden kunnen oefenen in deze periode thuis. Verder is het aangewezen dat de leerlingen dagelijks een kwartiertje lezen. Oefenen kan ook op www.bingel.be, de inloggegevens kregen de leerlingen bij het begin van het schooljaar.

 

Met vriendelijke groeten

Directie en personeel

Please reload

Recente berichten
Please reload

© Copyright 2017 't Schakeltje

Contacteer ons

Tel: 089/79 08 72

Email: rob.segers@dilsen-stokkem.be

Adres

Borreshoefstraat 10

3650 Dilsen - Stokkem